Vähän historiikkia että mistä kaikki alkoi

Tervehdys 🙂

Orkesteri on syntynyt alunperin 1997. Silloin kylläkin  tehtiin keikkaa vuoteen 2001 asti Tanssiorkesteri Classic nimellä. Sitten päätettiin laittaa pillit pussiin. Orkesterissa vaikutti silloin minun ja Paulin lisäksi Heikki Keskitalo bassossa..

Eka treeneistä

Otin sitten Pauliin yhteyttä Tammikuussa 2015, että käytäiskö yhdessä soittamassa hääkeikka. 🙂Pauli pitkän pohdinnan jälkeen suostui vaan sillä ehdolla, että vain "yksi keikka". Sitten alettiin herätteleen vanhaa ohjelmistoa ja reenaileen. Huomattiin äkkiä, että mukavempi soittaa ja laulaa, kun olisi basisti. Siinä alkoi sitten kova mitetintä, että mistä semmoinen löytyisi. Tulikin älynväläys, että minäpäs otan Holopaisen Jukkaan yhteyttä, että kiinnoistaisko sillä alkaa soitteleen meidän kanssa bassoa. Muistin vielä että Juki on hyvä laulamaan. Jukkahan oli soitellut pitkään Täyskäsi nimisessä orkesterissa yms. bändeissä. Pienen keskustelun jälkeen Juki suostui reeneihin ja meinas, että vähän taidot ruosteessa, niinkuin minulla ja Paulillakin oli. 🙂 Maaliskuussa 2015 eka soittoreenien jälkeen huomattiin, että täähän toimii.

 

Ja ekalla keikalla kamat kasassa

Ajateltiin, että myytäiskö yksi keikka näin kokeeksi. Sehän saatiin sitten kaupattua Kaakamon Napakymppiin. Sitten tulikin hoppu valitseen orkesterille nimi🙂Eri ehdotuksien jälkeen päädyttiin Tanssiorkesteri Napakymppiin ja sillä nimellä sitten keikalle.. Sieltä saatiin niin hyvää palautetta, että mietittiin soitettaisko vielä yksi keikka. Se tuntu vielä paremmalta ja palaute oli taas hyvää. Sillä tiellä ollaan, mutta täähän on vaan meille harrastus.. Nähdään kaikki tansseissa tai tulkaa muuten vaan kuunteleen hyvää tanssimusiikkia 🙂

T. Petteri